barceloneta

Actuacions del Pla de Barris

Equipament comunitari

< Tornar

EC
Equipament comunitari
3.1 ADEQUACIÓ I MILLORES AL CENTRE CÍVIC BARCELONETA
Descripció de l´actuació Des de la seva construcció el 1993, el centre cívic de la Barceloneta havia anat experimentant un augment d’activitats i d’usuaris que, si bé ja havien motivat diverses intervencions, aconsellaven una actuació de més envergadura per tal de resoldre algunes disfuncions concentrades sobretot en la planta baixa.
 
El Pla de Barris ha estat el marc idoni per afrontar els treballs de millora de l’equipament, que s’ha adequat a les noves necessitats.
 
A la planta baixa s’ha fet una nova recepció i, a partir de la redistribució de l’espai ja existent, s’han millorat les condicions de diverses sales i dependències per fer-les més adequades als usos actuals de l’equipament, que ha guanyat en funcionalitat i comoditat pels seus usuaris.
 
Les obres també han tingut incidència a l’exterior de l’edifici, on s’han millorat les condicions d’accessibilitat. El canvi de paviment de la rampa que facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, la col·locació d’una barana de protecció, i el fet d’haver rebaixat l’alçada dels graons de l’escala afegint-ne un de nou, han permès adequar el centre a les normatives d’accessibilitat vigents que no existien quan l'edifici va ser construït.
 
Una altra modificació exterior, però amb incidència a l’interior de l’equipament, ha estat la substitució d’una de les parets de ciment de la façana principal per una vidriera, facilitant així que el centre gaudeixi de molta més entrada de llum natural.
 
Notícies relacionades:
 
18/11/2010: El centre cívic de la Barceloneta, millorat amb el Pla de Barris
 
9/6/2010: A punt de començar les obres de millora del Centre Cívic de la Barceloneta
Pressupost 300.000€
Calendari 2010
Estat Actual Actuació finalitzada
Arxiu adjunt Projecte bàsic i d’execució de l’adequació i millores del centre cívic de la Barceloneta. pdf
Recull d’imatges Veure galeria >
Informació i participació  
atras galeria
atras galeria
ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal