barceloneta

Actuacions del Pla de Barris

Equipament comunitari

< Tornar

EC
Equipament comunitari
3.3 FONS PER A L’ADQUISICIÓ I MILLORA DE SOSTRE PER A ÚS SOCIAL I EQUIPAMENTS
Descripció de l´actuació La Barceloneta requereix una intervenció pública decidida per adaptar-la a les necessitats contemporànies del parc edificat existent, el que fa necessari disposar d’un fons per a l’adquisició i millora de sostre per a ús social i equipaments (tempteig i retracte).
 
L’exercici del dret de tempteig i retracte ha de tenir un caràcter puntual i estratègic, que signifiqui una ferma resposta pública a disfuncionalitats pròpies del mercat lliure, en el sentit de garantir que l’esforç de les administracions en ajuts específics vagi en benefici del col·lectiu ciutadà.
 
Amb aquesta actuació del Pla de Barris s'ha rehabilitat com a nou equipament pel barri la Casa del Porró, situada al carrer Sant Carles, 6.

Els usos, els serveis i la gestió del nou equipament es definiran en el marc del Grup de treball de Cultura del Pla de Barris.

La primera proposta aprovada d'aquest òrgan de participació ciutadana ha estat anomenar l'equipament com a Casa de la Barceloneta del 1761.
 
Notícies relacionades:

13/07/2011: Rehabilitada la Casa del Porró, que serà un nou equipament cultural pel barri
 
19/11/2010: La Casa del Porró es rehabilita com a nou equipament
Pressupost 1.000.000 €
Calendari 2011 - 2012
Estat Actual Actuació iniciada
Arxiu adjunt Projecte bàsic i d’execució de rehabilitació integral d’edifici per a nou local cultural, a la Barceloneta. pdf
Recull d’imatges Veure galeria >
Informació i participació  
atras galeria
atras galeria
ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal