barceloneta

Actuacions del Pla de Barris

Espai públic

< Tornar

EP
Espai públic
8.1 RAMPA DEL PASSEIG MARÍTIM (PLATJA BARCELONETA)
Descripció de l´actuació Al passeig Marítim, just davant de l’espigó del Gas, s’ha instal·lat una rampa adaptada amb l’objectiu de millorar l’accés a la platja i, alhora, facilitar-lo a les persones amb mobilitat reduïda. La rampa contribueix a evitar les aglomeracions que, en moments de màxima afluència, es formaven als trams d’escales que connecten el passeig amb la platja.
 
La rampa és de planxa d’acer inoxidable i consta de tres trams, dos d’ells capiculats i amb un replà de descans, i un tercer que l’enllaça amb la superfície del passeig. La longitud total dels tres trams és de 44 metres, mentre que l’amplada és de dos metres i el grau de la pendent, del 8%.
 
La instal·lació d’aquesta rampa té relació amb el fet que, en el punt on s’ubica, una altra actuació del Pla de Barris ha permès adequar un local dels porxos del nivell inferior del passeig Marítim per a l’Esplai de Mar, un espai d’activitats físiques relacionades amb el mar i la platja que ofereix serveis específics adreçats i adaptats per a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda.
 
Notícia relacionada:
 
30/04/2008: Una rampa millora l’accessibilitat entre el passeig Marítim i la platja
Pressupost 77.958€
Calendari 2008
Estat Actual Actuació finalitzada
Recull d’imatges Veure galeria >
Informació i participació  
atras galeria
atras galeria
ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal