barceloneta

hola Barceloneta!

L’Ajuntament de Barcelona inicia el Projecte d’Intervenció Integral o Pla de Barris de la Barceloneta per millorar, transformar i impulsar el barri. El projecte neix del compromís de l’Ajuntament de la ciutat amb la Barceloneta i és beneficiari dels ajuts de la Llei de barris de la Generalitat de Catalunya.

El Pla de Barris de la Barceloneta preveu diverses actuacions urbanístiques i socials per tal de millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes del barri, i especialment dels col·lectius més desfavorits.

Entenem que per aconseguir una millora mediambiental, urbanística i social hem de treballar braç a braç amb la gent de la Barceloneta i tenir en compte els elements més característics del barri. Apostem per la participació ciutadana i per trobar noves formes de relació entre l’Administració i la ciutadania per tal que el Pla de Barris beneficiï tothom.

Estem convençuts que aquest projecte serà molt important per al barri i aportarà molts canvis positius. És per això que animem tothom a donar-li la benvinguda: Hola Barceloneta!

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informaciˇ legal