barceloneta

Notícies

foto

Ampliar imatge

document

Tríptic Primafesta

descarga

04/05/2013

La Barceloneta repeteix aquest dissabte jornada de comerç al carrer

La plaça del Poeta Boscà acollirà aquest dissabte, 4 de Maig la quarta edició de Mercat al carrer de la Barceloneta. Des de les 10 del matí fins les 20 hores, els establiments participants mostraran els seus productes i serveis als visitants del barri i miraran de promocionar-los. La jornada, que s’emmarca dins el programa de la Primafesta d’enguany, està organitzada per l’ACIB i comptarà amb diverses activitats.
Després de la gran acollida dels veïns i la bona valoració que els comerciants van fer de les darreres edicions, el barri de la Barceloneta n’acollirà aquest dissabte la seva quarta edició en una jornada plena d’activitats que durarà de les 10 del matí a les 8 del vespre.

L’escenari d’aquesta quarta jornada serà novament la plaça del Poeta Boscà, a tocar del Mercat de la Barceloneta, on els establiments i entitats hi col·locaran les seves parades per tal de promocionar els seus serveis i productes a la ciutadania.

La jornada a la plaça del Poeta Boscà serà amenitzada al llarg de tot el dia per un seguit d’activitats tant lúdiques, musicals o festives, especialment adreçades als més petits (gran inflable), com promocionals del comerç del barri (degustacions de fideuada). Es farà un sorteig d'una panera sorpresa amb productes dels establiments participants.

Aquesta nova jornada de comerç compta amb la destacada col·laboració de l’Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta (ACIB), que s’ocupa de l’organització logística.

Actuacions relacionadas

7.9 PROGRAMA PER A LA DINAMITZACIÓ COMERCIAL

Veure >

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal