barceloneta

Notícies

1/06/2013

Els establiments de la Barceloneta participen en la 3a edició de la campanya “Nuclis Antics, molt per descobrir, molt per oferir”

La tercera campanya s’emmarca dins el programa de dinamització comercial del Pla de Barris La Barceloneta i pretén impulsar el comerç interior i consolidar l’associacionisme comercial. . Entre els dies 1 i 21 de juny, tots els clients dels comerços adherits a la campanya “Nuclis antics, molt per descobrir, molt per oferir” rebran una butlleta per participar en el sorteig d’un lot valorat en més de 1.148 euros amb productes dels 20 nuclis antics de Catalunya on es desenvolupa un Pla de Barris. L’aportació de la Barceloneta al lot serà un val de 25 euros per bescanviar en un dels més de 100 comerços i bars del barri que participen en aquesta campanya. El sorteig del premi es farà el dia  6 de juliol coincidint amb la fira de comerç al carrer. La campanya s’emmarca dins el programa de dinamització comercial del Pla de Barris de la Barceloneta .
Les persones que entre els dies1 i 21 de Juny adquireixin en algun dels mes de seixanta establiments adherits a la campanya “Nuclis antics, molt per descobrir, molt per oferir” optaran a guanyar un dels lots amb productes típics i serveis dels vint municipis i barris de Catalunya que actualment desenvolupen un Pla de Barris al seu centre històric: Besalú, Centelles, El Vendrell, La Bisbal de l’Empordà, La Pobla de Segur, la Selva del Camp, Lleida, Manlleu, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torrelló, Solsona, Torelló, Tortosa, Vic, Vilanova del Camí, i els quatre barris de Barcelona, la Barceloneta I el Raval Sud,que repeteixen I les dues noves incorporacions, Sant Pere I Santa Caterina I Poble Sec.
 
Cada un d’aquests municipis aportarà algun producte o servei al lot que cada barri o municipi sortejarà entre totes les persones que mentre duri la campanya hagin lliurat la seva butlleta de participació. En el cas de la Barceloneta el premi amb el que es dotarà als guanyadors és un val per valor de vint-i-cinc euros bescanviable en qualsevol dels establiments o restaurants participants.
Tots els establiments de La Barceloneta adherits a la campanya estaran identificats amb el cartell promocional i lliuraran als clients que hi comprin qualsevol producte la butlleta de participació, que hauran de complimentar per optar al premi.

El sorteig es farà coincidint amb l’inici de la fira de comerç al carrer de la Barceloneta, el proper dissabte 6 de Juliol. Només a la capital catalana es repartiran 157.500 butlletes i el lot, que està valorat en més de 1.148’76 euros, estarà exposat a diferents comerços del voltant del mercat de la Barceloneta. 
 La campanya “Nuclis Antics, molt per descobrir, molt per oferir” està impulsada per la subxarxa de nuclis antics de barris amb projectes,que agrupen les vint àrees urbanes de Catalunya integrades dintre del centre històric del seu municipi on es du a terme un projecte integral de millora i pretén incentivar i potenciar el petit comerç local i de proximitat.
L’acte de presentació de la campanya va tenir lloc el  27 de Maig a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la participació política dels diferents nuclis participants.
El desplegament d’aquesta campanya a la Barceloneta forma part del programa de dinamització social i econòmica del Pla de Barris, i compta amb la col·laboració de Barcelona Activa i l’ACIB.
Contingut de l’obsequi comú que es sorteja:
Raval Sud: Sopar per a 2 persones 
La Barceloneta: 25€ de descompte a bescanviar a un llistat de comerços, bars i serveis
Poble Sec: 2 entrades per un espectacle del Paral·lel i dues consumicions en un bar del barri
St. Pere i Sta Caterina: 2 entrades al Palau de la Música
Besalú:  Visita guiada a Besalú per dos persones, ampolla de Ratafia guanyadora any 2012, embotits de Besalú i carquinyolis de Besalú.
Centelles: Esmorzar per 2 persones en un restaurant de Centelles i una samarreta "Centelles és màgia"
El Vendrell: Val per a 2 persones per l’Aula Aquàtica i snorkeling i dinar per a 2 persones al Restaurant de Vil.la Casals, visita guiada pel Nucli Antic i al Museu Deu Font per 2 persones, 2 entrades a la Casa nadiua de Pau Casals.
La Bisbal de l’Empordà:  Peça de ceràmica i productes típics de pastisseria
La Pobla de Segur: Una nit d’hotel per dos persones amb esmorzar i un lot de productes típics gastronòmics
La Selva del Camp: una nit d'allotjament i esmorzar per a dues persones, 2 entrades a l'spa del Pavelló municipal i visita guiada al castell de Paborde
Lleida: Una estada de cap de setmana a Lleida amb visites culturals i dinar gastronòmic per 2 persones
Manlleu: 1 conte de la llegenda del Serpent de Manlleu, 2 visites teatralitzades al Museu del Ter  i vermut a l’embarcador del Ter.
Sant Feliu de Codines. 1 entrada per visitar “El Cim d’Àligues”, 1 entrada per visitar “Sant Miquel del Fai”, 2 entrades al Museu Municipal "Can Xifreda”, 1 entrada per a dues persones "Green Fees" al “Club de Golf Can Bosch"
Sant Hipòlit de Voltregà: nou2 entrades al Museu del Coure
Sant Pere de Torelló: 2 esmorzars de forquilla al Santuari de Bellmunt (o bé a qualsevol restaurant del poble) i un joc de la baldufa
Solsona. Dinar per dues persones a un restaurant del Solsonès, 1 Fuet del Solsonès, 1 Estrella de la nostra senyora del Claustre, visita guiada per a dues persones pel Nucli Antic de Solsona, el Pou de Gel i la Catedral de Solsona i 1 joc de memòria de Solsona.
Torelló: 2 entrades per la inauguració del Festival Internacional de Cinema de muntanya i aventura de Torelló. (15 de novembre de 2013) www.torellomountainfilm.cat i dinar o sopar per a 2 persones en un restaurant de Torelló.
Tortosa: Tortosa card. 2 unitats i  dinar per a 2 persones en un restaurant del Nucli antic 
Vic. Pack de Vic per dues persones
Vilanova del Camí. Visita Parc Fluvial amb audioguies, dinar per a 2 persones i DVD de Vilanova del Camí “Picarons” (pastes típiques del municipi)
 


Actuacions relacionadas

7.9 PROGRAMA PER A LA DINAMITZACIÓ COMERCIAL

Veure >

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal