barceloneta

Notícies

foto

Ampliar imatge

document

Programació

descarga

19/06/2013

La Barceloneta acollirà una jornada sobre la rehabilitació de finques

El proper dijous 20 de Juny, a les 16.00 h tindrà lloc al Centre Cívic de la Barceloneta una jornada  sobre rehabilitació de finques.  Entre el punts del programa, on també es parlarà de l’estalvi energètic dels habitatges, o de les inspeccions tècniques dels edificis, s’hi presentarà la Guia d’Ús i Manteniment dels edificis elaborada pel Pla de Barris de la Barceloneta.
La Guia d’Ús i Manteniment ha estat creada específicament pels edificis de la Barceloneta i en ella s’hi recullen diverses recomanacions i instruccions senzilles per tal que les comunitats de propietaris tinguin la màxima cura possible en façanes, cobertes, claraboies, balcons, patis, escales, o estructures i fonaments en general, i així evitar-ne un deteriorament innecessari.
La presentació d’aquesta guia anirà a càrrec de Mònica Mateos, directora del Pla de Barris de la Barceloneta i d’Arnau Balcells, arquitecte del Pla de Barris de la Barceloneta, i en ella també s’hi recullen consells per a la gestió i organització de les comunitats de propietaris.
La jornada s’emmarca dins el programa de mediació comunitària i el programa de rehabilitació i millora dels elements comuns dels edificis.
Adjunt a aquesta notícia es pot consultar el programa de la jornada.

Actuacions relacionadas

7.3 MEDIACIÓ COMUNITÀRIA ALS EDIFICIS

Veure >

2.2 REHABILITACIÓ D’ELEMENTS COMUNS D’EDIFICIS DE VALOR HISTÒRIC I ARTÍSTIC

Veure >

2.1 REHABILITACIÓ I EQUIPAMENT DELS ELEMENTS COL·LECTIUS DELS EDIFICIS

Veure >

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal