barceloneta

Notícies

foto

05/11/2013

La Barceloneta commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència cap a les dones

El Districte de Ciutat Vella organitzarà durant el mes de Novembre d’enguany, un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones, que recau en la jornada del dia 25.

Ampliar informació +
foto

03/10/2013

La platja de la Barceloneta acollirà la segona jornada CivicGos, una jornada per fomentar la convivència entre animals i persones

El proper diumenge 6 d’Octubre, entre les 10.30 i les 17.00 hores, es celebrarà a la Platja de la Barceloneta la segona jornada CivicGos, jornada pedagògica dedicada a la convivència d’animals de companyia i persones en l’espai públic. Entre les activitats programades, els assistents podran gaudir d’una obra teatral, un taller d’iniciació al clicker, un taller d’olfacte, una desfilada de gossos pels qui vulguin adoptar un animal domèstic i una gimcana, si bé al llarg de tot el dia hi haurà un taller de dibuix a la carpa de la organització. CivicGos compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Pla de Barris de la Barceloneta.

Ampliar informació +
foto

02/07/2013

Comença el cicle de Cinema de Dones a la Fresca de la Barceloneta

Durant tots el dimecres de Juliol tindrà lloc el cicle de cinema de Dones a la Fresca davant del Centre Cívic de la Barceloneta, al carrer Conreria 1-9. Els propers dies 3, 10, 17 i 24 de Juliol, a les 22 h, es projectaran un seguit de documentals que aborden temes com els rols de gènere, la fibromiàlgia, la recuperació de la memòria històrica, la prostitució, la transmissió de sabers de dones grans o les diferents dificultats que pateixen les dones migrades.

Ampliar informació +
ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal