barceloneta

Notícies

foto

1/06/2013

Els establiments de la Barceloneta participen en la 3a edició de la campanya “Nuclis Antics, molt per descobrir, molt per oferir”

La tercera campanya s’emmarca dins el programa de dinamització comercial del Pla de Barris La Barceloneta i pretén impulsar el comerç interior i consolidar l’associacionisme comercial. . Entre els dies 1 i 21 de juny, tots els clients dels comerços adherits a la campanya “Nuclis antics, molt per descobrir, molt per oferir” rebran una butlleta per participar en el sorteig d’un lot valorat en més de 1.148 euros amb productes dels 20 nuclis antics de Catalunya on es desenvolupa un Pla de Barris. L’aportació de la Barceloneta al lot serà un val de 25 euros per bescanviar en un dels més de 100 comerços i bars del barri que participen en aquesta campanya. El sorteig del premi es farà el dia  6 de juliol coincidint amb la fira de comerç al carrer. La campanya s’emmarca dins el programa de dinamització comercial del Pla de Barris de la Barceloneta .


Ampliar informació +
foto

08/05/2013

Dissabte d'inauguracions a la Barceloneta

El proper dissabte 11 de Maig s'inauguraran tres importants obres que suposaran una millora qualitativa pels veïns i veïnes del barri. L’acte de presentació que serà organitzat pel Pla de Barris juntament amb el Districte de Ciutat Vella, s'engloba dins el programa de la Primafesta d'enguany,  i començarà a les 11 h del matí al mateix Parc de la Barceloneta, aprofitant-ne la seva estrena, on també‚ s'hi celebrarà la remodelació del carrer Judici, així com la inauguració d'un Punt Verd. Les tres obres s'executen dins les diferents actuacions del Pla de Barris de la Barceloneta.
  

Ampliar informació +
foto

04/05/2013

La Barceloneta repeteix aquest dissabte jornada de comerç al carrer

La plaça del Poeta Boscà acollirà aquest dissabte, 4 de Maig la quarta edició de Mercat al carrer de la Barceloneta. Des de les 10 del matí fins les 20 hores, els establiments participants mostraran els seus productes i serveis als visitants del barri i miraran de promocionar-los. La jornada, que s’emmarca dins el programa de la Primafesta d’enguany, està organitzada per l’ACIB i comptarà amb diverses activitats.

Ampliar informació +
foto

24/04/2013

Daniel Venteo presenta aquest dijous el seu llibre “La Barceloneta: Guia d’història Urbana”

Com  es recull a la contraportada del llibre “Pocs barris de la ciutat de Barcelona
poden presumir de conèixer amb tanta exactitud els seus orígens i la seva història
com la Barceloneta. En les pàgines d’aquesta guia, profusament il·lustrada amb
imatges històriques, es proposa un recorregut per la història i el patrimoni
del barri marítim per excel·lència de Barcelona”. El manual que revisa els més
de dos-cents cinquanta anys d’història del barri  i ofereix cinc itineraris temàtics serà
presentat el proper dijous dia 25 d’Abril 
a les 19.00 hores, a la Casa Barceloneta 1761, al carrer Sant Carles 6,
a càrrec de la Regidora del Districte Mercè Homs, i del seu autor Daniel
Venteo, juntament amb Maria Jesús Vidal i Isabel Centeno, que han col·laborat
notòriament amb l’historiador en la creació dels itineraris suggerits.

Ampliar informació +
foto

19/04/2013

La Barceloneta va donar el passat divendres el tret de sortida a la tercera edició de la Primafesta

L’espectacle de Dansa per a les escoles del barri “Almazuela, sota el llençols” obrí el passat divendres, 19 d’Abril, el programa d’actes d’aquesta edició. Fins el proper 23 de Maig, més d’una trentena d’actes i diverses activitats permanents animaran la tercera edició d’aquest festa de la primavera que aquest any serà impulsada per diferents equipaments del barri, i que compta amb el suport del barri. Entre moltes de les activitats del programa destaquen la presentació del llibre “La Barceloneta: Guia d’història urbana”, l’acte d’inauguració del Parc de la Barceloneta, el Punt Verd, la remodelació del carrer Judici, actes de celebració de la diada de Sant Jordi i la 22a trobada de gegants de la Barceloneta.

Ampliar informació +
ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal