barceloneta

Participació ciutadana

Grup de treball de Cultura

El grup de cultura té com a objectiu definir els projectes i/o actuacions en el marc del programa de cultura popular del pla de barris de la Barceloneta. Aquest és l’objectiu principal, però les pretensions van més enllà de la llei de barris vigent fins a 2012, ja que està sent una experiència enriquidora i valuosa pels aspectes culturals del barri.
 
Inicialment es va engegar amb els següents membres: L’associació cultural La Fraternitat Barceloneta, Barceloneta + Història, Biblioteca La Fraternitat Barceloneta, El Centre Cívic de la Barceloneta, el Pla Comunitari de la Barceloneta, diferents persones  del mon acadèmic com la Mercè Tatjer, la Magda Fernández o el Francesc Caballé i El Pla de Barris de la Barceloneta.
 
Però aquests ben aviat s’adonen que la cultura popular abasta molts aspectes del barri no representats al grup inicial i per aquest motiu es planteja la necessitat d’obertura d’aquest grup a la resta d’entitats i veïns i veïnes que en vulguin formar part.
 
Actualment 12 persones més s’han afegit al grup de cultura, que continua sent obert, així que en el cas que estigueu interessats/des en formar part del grup de cultura us demanaríem que us poséssiu en contacte amb l’Oficina Tècnica del Pla de Barris de la Barceloneta al carrer Balboa 36, trucant al 93.310.35.13 o per correu electrònic a hola@barcelonetapladebarris.cat

 

Reunions 2019 Ordre del dia Acta de la reunió
No hi ha reunions per a aquest any

Altres anys

2012

2011

ajuntament de BarcelonaGeneralitatmapa web - Informació legal